Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jeremy Renner este gay?

Jeremy Renner este gay?

Tabloidele de peste ocean nu mai contenesc cu speculatii cum ca Jeremy Renner, actorul din filmul „The Hurt Locker”, ar fi homosexual. Gurile rele merg chiar mai departe, sustinand ca el ar avea o relatie amoroasa cu colegul lui de platou, Kristoffer Winters.

Cei doi actori au o relatie stransa de prietenie care i-a determinat pe ziaristi sa starneasca prematur ideea unei legaturi amoroase. Zvonurile au fost alimentate si de faptul ca ei au avut o proprietate comuna, pe care mai apoi au vandut-o.

Tabloidul american The National Enquirer a publicat chiar marturia unei femei care sustine ca il cunoaste pe Jeremy Renner de pe vremea cand nu era celebru si poate confirma faptul ca inca de atunci stia ca este homosexual. Pana in prezent, niciunul dintre actori nu a dat declaratii in legatura cu speculatiile presei.

Ceea ce se stie oficial este ca Jeremy Renner tocmai a incheiat o relatie de doi ani cu iubita lui, actrita Jes Macallan. Bineinteles ca si despre asta presa a facut speculatii: s-a scris ca actrita Charlize Theron ar fi motivul despartirii, ea fiind o prietena apropiata a actorului de 39 de ani, ceea ce a starnit gelozia iubitei lui.

Apoi, s-a scris ca Jeremy Renner ar avea o idila cu actrita/ cantareata Jessica Simpson, dar de data asta, starul din „The Hurt Locker” a intervenit si a declarat ca nu a facut decat sa discute timp de cateva minute cu ea, la o petrecere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus