Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jesse James a ajuns la amanta cu numarul patru

Jesse James a ajuns la amanta cu numarul patru

Scandalul privind aventurile extraconjugale ale sotului actritei Sandra Bullock a inceput sa ia amploare. O a patra femeie sustine ca a avut o relatie amoroasa cu Jesse James. Marti, avocata Gloria Allred a emis o declaratie prin care anunta ca o reprezinta legal pe amanta de trei ani a lui James. Femeia in cauza a ales sa nu isi dezvaluie inca identitatea.

Gloria Allred a spus ca aceasta femeie este model si femeie de afaceri si ca sotul Sandrei Bullock are sentimente puternice pentru ea. Conform declaratiei avocatei, femeia inca nu s-a decis daca va iesi la lumina, desi are dovezi ale relatiei, inclusiv sute de mesaje, e-mailuri si fotografii. Relatia ei cu Jesse James tocmai s-a incheiat, in urma scandalului care a izbucnit de curand.

Inaintea acestei femei misterioase, fotografa Brigitte Daguerre a vorbit in presa despre aventura ei cu Jesse James, pe care l-a cunoscut in 2006, pe internet. Acelasi scenariu, conform caruia James le-a abordat pe site-uri de socializare, apoi le-a invitat in atelierul sau, este descris si de primele doua amante care au dat publicitatii informatii.

Cele descrise de modelul Michelle McGee si apoi de dansatoarea de striptease, Melissa Smith, sunt confirmate de apropiati ai lui Jesse James, care sustin ca stiu despre aventurile lui cand Sandra Bullock se afla la filmari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus