Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jesse James a avut mai multe amante

Jesse James a avut mai multe amante

Se pare ca Jesse James, sotul Sandrei Bullock a carui aventura cu modelul Michelle McGee a umplut paginile tabloidelor, a avut mai multe amante de cand este casatorit. Mai nou, o dansatoare de striptease, Melissa Smith, a vorbit public despre relatia ei de doi ani cu James, pe care l-a cunoscut pe site-ul de socializare MySpace, in 2006.

Ea povesteste ca sotul Sandrei Bullock a vazut o poza cu ea langa o masina, facuta la petrecerea celor de la West Coast Choppers, dupa care i-a lasat un mesaj in care ii spunea ca automobilul este al nasului lui. Dupa alte cateva mesaje, s-a prezentat ca fiind Jesse James si i-a dat o adresa de mail, Vanilla Gorilla. La scurt timp, Melissa Smith a mers la atelierul lui de motociclete din California, unde au ajuns sa aiba relatii intime.

Se pare ca Jesse James are obiceiul de a-si insela sotia, „secret” cunoscut de toti angajatii lui, daca e sa dam crezare surselor citate de revista Us Weekly. Acestea spun ca sotul Sandrei Bullock se plictiseste cand ea este plecata la filmari si ca obisnuieste sa puna anunturi pe internet ca sa caute „fete tatuate, pasionate de motociclete, hot si cu sanii mari”, pe care le invita apoi la atelierul de motociclete. Iar sotia lui nu a banuit nimic pana acum, pentru ca atunci cand este cu ea, James devine o cu totul alta persoana.

Conform revistei People, nici Sandra Bullock, nici Jesse James nu isi cauta avocat de divort, zvonurile aparute de curand cum ca amandoi ar fi luat legatura cu mai multi avocati fiind nefondate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus