Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jesse James i-a cerut oficial scuze Sandrei Bullock

Jesse James i-a cerut oficial scuze Sandrei Bullock

La o zi de la aparitia articolului care sustine ca Jesse James a inselat-o pe Sandra Bullock, acesta si-a cerut oficial scuze fata de actrita si cei trei copii ai lui.

Intr-o declaratie oferita celor de la Access Hollywood, James afirma ca majoritatea acuzelor care i se aduc sunt neadevarate, dar ca este singurul vinovat in tot acest scandal, pentru ca nu a cantarit bine situatia: „Incidentul le-a provocat durere si rusine inimaginabila sotiei si copiilor mei, si sunt foarte trist pentru ca le-am facut asta. Imi pare foarte rau pentru suferinta pe care le-am provocat-o si sper ca intr-o zi sa ma poata ierta.” Jesse James a tinut sa precizeze ca nu va mai face alte comentarii publice legate de acest incident.

Revista In Touch a publicat miercuri, 17 martie, un articol numit „Tradarea suprema”, in care modelul Michelle McGee sustine ca a avut o relatie de aproximativ 11 luni cu sotul Sandrei Bullock, in timp ce aceasta filma pentru „The Blind Side”.

Dupa preluarea articolului in presa din toata lumea, Warner Bros., producatorul filmului „The Blind Side”, a anulat lansarea oficiala din Marea Britanie, motivand ca Sandra Bullock nu poate participa la eveniment din cauza unor probleme personale.

Se pare ca actrita americana a aflat despre aventura sotului ei de la agentul ei, care a sunat-o cu doua zile inainte ca articolul sa fie publicat. Initial, apropiatii ei au negat zvonurile, pana in momentul in care au aflat ca povestea este sustinuta de declaratiile amantei. Sandra Bullock a ales sa se mute din casa in care locuia impreuna cu Jesse James, o prietena declarand ca acum se afla impreuna cu familia ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus