Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jessica Biel si-a schimbat numele de familie

Jessica Biel si-a schimbat numele de familie

După aproape un an de la căsătorie Jessica Biel a preluat numele de familie al soţului în mod legal. Jessica Timberlake îşi va păstra totuşi numele de domnişoară (Biel) în scopuri profesionale.

Justin şi Jessica s-au căsătorit cu aproximativ un an în urmă în Puglia, Italia, după o relaţie de 5 ani şi o scurtă despărţire în 2011. ”Este amuzant. Pare că nimic nu s-a schimbata dar că nimic nu mai este la fel. Este ca un lucru pe care nu poţi să îl atingi dar care ştii că este acolo” a declarat Biel după căsătorie.

Timberlake i-a făcut cadou la nuntă soţiei sale un cântec scris de el, care a emoţionat pe toată lumea. ”M-am gândit că dacă ar fi să îi pot oferi ceva preţios, atunci ar fi să îi când în timp ce merge spre altar. Oameni în toată firea plângeau. Sper că nu e din cauză că suna rău” a mărturisit Justin zâmbitor pentru Hello Magazine, care a relatat exclusiv evenimentul.

  • Cum l-a cucerit Jessica pe Justin

Se pare că lui Timberlake îi prieşte statutul de bărbat căsătorit deoarece după fericitul eveniment şi-a relansat şi cariera muzicală iar cea de actor este din ce în ce mai intensă. Cât despre Biel, aceasta este întotdeauna o prezenţă impresionantă fie că este cu soţul său, fie singură.

Jessica apare într-un singur film anul acesta, ”All About Emanuel”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus