Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jessica Simpson e obsedata de slabit!

Jessica Simpson e obsedata de slabit!

Jessica Simpson

Cântăreața americană a tras din greu la sală și a reușit să scape de 22 kg după cea de-a doua sarcină. Cu toate astea, Jessica Simpson își dorește să slăbească și mai mult!

Citește și: Copii de vedetă pe urmele părinților

Vedeta de 35 de ani vrea să aibă nici mai mult, nici mai puțin de 42 kg, o greutate mică pentru cei aproape 1,60 m înălțime. „Și-a propus să fie și mai slabă“, spunea un apropiat al artistei. Se pare că acest plan a pornit de la faptul că Jessica a trecut prin stări extreme și a fost deranjată când lumea o numea supraponderală. „E mai slabă acum decât a fost mulți ani, dar tot nu crede că e suficient de bine“, dezvăluie aceeași sursă.

Citește și: Sheryl Crow vrea să se mărite!

În timpul sarcinii, ajunsese să cântărească 95 kg. Pentru că și-a propus apoi să ajungă la 58 kg, a devenit dependentă de sport – aleargă aproape 10 km zilnic, face antrenamente de forță de trei ori pe săptămână și merge constant pe bandă. E luată de val așa de tare, încât la unele evenimente chiar a leșinat. Și dieta ei e restrictivă: a renunțat complet la carbohidrați, zahăr, soia, carne roșie și alimente procesate. Iar dacă bea un cocktail la anumite ocazii, nu gustă nimic altceva.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.36/2014
Autor: Lidia Năstase
Sursa foto: Thinkstock bt Getty Images

Comments

comments

Lasă un răspuns