Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jessica Szohr l-a inselat pe Ed Westwick

Jessica Szohr l-a inselat pe Ed Westwick

Publicatia americana New York Daily News a descoperit misterul din spatele presupusei despartiri dintre Ed Westwick si Jessica Szohr, actorii din serialul „Gossip Girl„. Aparent, tanara l-a inselat pe fumuselul Ed, si nu numai o data. Conform unei surse, actorul a descoperit ca iubita lui se vedea cu unul dintre prietenii lui, dupa cum i-a marturisit chiar amicul in cauza.

Dar acesta nu e singurul barbat cu care Jessica Szohr a calcat stramb, sustine sursa citata de New York Daily News. „Cand Ed nu iesea cu ea noptile, Jessica flirta intens cu alti tipi. Era doar o problema de timp pana cand Ed sa afle”.

Conform aceleiasi surse, Jessica Szohr ar fi declansat o adevarata campanie pentru a-l recuceri pe Westwick, sperand sa se impace cu el inainte ca lumea sa afle intreaga poveste. „Ea neaga in continuare zvonurile despre despartire, pentru ca inca nu vrea sa le creada adevarate. Jessica este cea care se tine dupa el”, a completat sursa.

Pe langa Jessica Szohr si Ed Westwick, un alt cuplu format pe platourile de filmare ale serialului „Gossip Girl” are probleme: Leighton Meester si Sebastian Stan s-au despartit recent.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus