Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Johnny Depp – Adio, burlacie!

Johnny Depp – Adio, burlacie!

Pentru ca au cunoscut tot ce este mai rau odata cu spitalizarea fiicei lor, Lily-Rose, acum trei luni, Johnny Depp si Vanessa Paradis au hotarat sa se casatoreasca. „Am tras cea mai mare spaima din viata noastra. Acest incident ne-a facut sa realizam ce sansa avem ca putem sa respiram si sa fim inconjurati de oamenii pe care-i iubim,” a declarat Johnny.

Timp de aproape 10 ani, ei au considerat ca o bucata de hartie n-ar schimba nimic din fericirea lor. „Nu vreau <sa sterg> numele Vanessei, este atat de frumos!”, marturisea Johnny Depp. „Dar daca ea vrea o legatura oficiala, ma casatoresc cu ea imediat.”

Conform celor spuse de apropiatii lor, boala virala contractata in martie de Lily-Rose (8 ani), i-ar fi impins pe cei doi rebeli innascuti sa se decida sa-si spuna „Da!”, in capela privata de la ferma lor din Plan-de-la-Tour, Provence. Familia si prietenii cei mai apropiati vor avea parte de o petrecere care ar trebui sa dureze trei zile, in decorurile aramii ale masivului Maures si cu un parc de 20 de hectare drept teren de joaca.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Se vorbeste deja de o orchestra de tigani, Taraful Haiducilor, care ii va intretine pe prietenii actorului, Denis Hopper, Iggy Pop sau Jack Nicholson. In rest, nu se mai stie nimic. „Ei sunt teribil de discreti”, comenteaza o prietena, „noi nu vom afla probabil despre nunta lor decat dupa ce va fi avut loc”.

Si de ce nu? In ciuda banilor, a gloriei si a frumusetii, cei doi nu-si datoreaza fericirea decat lor insile. In 1998, cand s-au cunoscut, nimeni nu le-ar fi dat 10 luni. Si iata unde au ajuns acum! Ea, o „Lolita” fragila, careia succesul i-a furat tineretea si iluziile. El, un baiat rau, excentric, mereu revoltat, adept al drogurilor si al flirtului. Vanessa isi aminteste ca s-a indragostit de Johnny „pe intuneric”: „Cand ne-am strans mana, am simtit ceva in degete, apoi in tot corpul”. Iar marturiseste: „Ea mi-a adus ratiunea de a trai. Fara Vanessa, as fi cu siguranta sub pamant.”

Un an dupa asta, Vanessa o aducea pe lume pe Lily-Rose. Trei ani mai tarziu, se nastea Jack. Cei patru sunt nedespartiti. „Nu avem chef ca o bona sa-i creasca pe copii nostri, asa ca ii luam cu noi peste tot. De fiecare data, car maximum treizeci de valize,” explica Vanessa. Secretul lor? Echilibru intre elitism si normalitate si grija de a nu face sa se vorbeasca despre ei, decat pentru cariera lor.

La Hollywood, miss Paradis evita mondenitatile si „abuzeaza” de vizite la atelierul de arte plastice, iesiri in parc sau cursuri de dans. In Provence, in fiecare joi, face piata. Domnul Depp prefera activitatile gospodaresti, cum ar fi culesul maslinelor. Si se jura ca se simte fericit atunci cand e acasa, unde: „Fac tot ce trebuie sa faca un tata: le fac baie copiilor, le schimb scutecele, ma joc cu ei, ii consolez… Cred ca este foarte normal.” Da, intr-adevar, acest barbat este numai bun de insurat!

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus