Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Johnny Depp nu calatoreste fara Jack Sparrow

Johnny Depp nu calatoreste fara Jack Sparrow

Johnny iubeşte foarte mult copiii, de aceea obişnuieşte să facă vizite neanunţate la şcoli sau spitale de copii în costumul său din ”Piraţii din Caraibe”, oriunde s-ar afla în lume. Aşa a declarat producătorul Jerry Bruckheimer în cadrul unei conferinţe de presă, adăugând ”Johnny (n.r.) ştie că este o persoană foarte norocoasă şi vrea să ofere ceva înapoi societăţii”.

În 2010, în timp ce filma ”Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”, actorul le-a făcut o vizită surpriză copiilor de la o şcoală primară din Greenwich, la invitaţia uneia dintre elevele de acolo. Toţi copii au fost absolut încântaţi de apariţia simpaticului pirat.

”A fost cea mai frumoasă zi de şcoală. Mi-a venit ideea să îi scriu o scrisoare la o săptămână după ce am vizitat împreună cu o prietenă platoul de filmare.” Copii au fost chemaţi la sfârşitul orelor pe motiv că au fost raportate nişte incidente pe terenul de joacă, dar în schimb a apărut Jack Sparrow. Copiii au fost foarte entuziasmaţi, iar Johnny a chemat-o pe micuţa Beatrice, cea care i-a trimis scrisoarea actorului, şi a îmbrăţişat-o.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus