Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit

Johnny Depp şi Amber Heard sunt oficial logodiţi, susţine un apropiat al cuplului. Cererea în căsătorie a avut loc mai demult, doar că Amber nu a purtat inelul în public până de curând, conform Hello Magazine. Cu toate astea, nu putem să nu ne întrebăm de ce actorul a cerut-o în căsătorie pe Amber Heard după mai puţin de 2 ani de relaţie, iar pe Vanessa, alături de care a petrecut 14 ani şi cu care are 2 copii, nu a făcut acest pas?

Explicaţia ne-a oferit-o chiar Johnny într-un interviu pentru publicaţia „Extra” în 2010: „Nu am simţit nevoia niciodată de a avea acea bucătă de hârtie. Căsătoria este de la suflet la suflet, de la inimă la inimă. Nu ai nevoie de cineva care să îţi spună, ok, sunteţi căsătoriţi. Dacă Vanessa ar fi vrut să ne căsătorim, de ce nu? Dar mi-ar părea rău să îi stric numele de familie. Are un nume atât de frumos.

Cu toate astea, Johnny Depp a mai fost căsătorit o dată, între 1983 şi 1985 cu Lori Anne Allison, dar şi logodit cu alte 3 actriţe. Oare de această dată va merge mai departe? Faptele par să spună că da: Johnny şi Amber călătoresc foarte mult împreună, iar copii actorului cu Vanessa Paradis i-au însoţit cu mai multe ocazii.

La un an după ce şi-au anunţat despărţirea, Johnny a declarat despre relaţia cu Vanessa că separarea „nu înseamnă că nu îţi mai pasă de acea persoană, pentru că ea este mama copiilor mei şi o să păstrăm mereu legătura şi o să facem mereu parte unul din viaţa celuilalt pentru copii. Aşadar măcar putem să profităm de asta să fie o relaţie frumoasă.”

Rămâne de văzut dacă Johnny şi Amber vor face şi următorul pas în relaţie.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus