Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jojo se dezbraca de haine si inhibitii in filmul "Poker"

Jojo se dezbraca de haine si inhibitii in filmul "Poker"

Chiar daca prima intalnire cu actoria a avut-o alaturi de Divertis, Catalina Grama alias Jojo nu a renuntat la pasiunea ei pentru scena si a obtinut roluri importante in piese de teatru precum „Poker” si „Opera de trei parale”.

Tocmai de la interpretarea din piesa de teatru „Poker” a venit sansa debutului ei in lungmetraj, Catalina Grama fiind cooptata de regizorul Sergiu Nicolaescu in distributia comediei „Poker”, pentru a da viata rolului principal feminin.

„Debutul meu in cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorita lucrului alaturi de domnul Nicolaescu si de ceilalti colegi de echipa, care sunt niste actori minunati”, spune Catalina Grama despre primul ei rol cinematografic.

Despre filmarea scenelor nud, actrita a declarat: „A fost destul de dificil, numai ca am intrat foarte bine in mintea personajului meu, din a carui perspectiva nu am mai avut absolut nicio problema, mai ales ca m-am bucurat de sustinerea echipei.

Am lucrat cu foarte putini oameni in jur in acel moment, doar eu si echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectiva. In plus, secventele acestea sunt parte integranta din personaj, Monica se construieste si cu ajutorul lor, ganditi-va numai ca ea este o fosta prostituata! Deci scenele sunt justificate, altfel n-ar fi existat nici la nivel de scenariu”.

In ceea ce priveste viziunea regizorului despre rolul de debut al lui Jojo, Sergiu Nicolaescu a declarat: „Eu am avut-o in minte pe Catalina pentru acest rol inca de prima oara cand am citit scenariul, iar instinctul meu a functionat perfect si de aceasta data.

E o actrita foarte disciplinata, cu care am comunicat foarte bine inca din prima zi de filmare; s-a integrat rapid in echipa si sunt convins ca interpretarea ei va fi apreciata de public. Cat despre secventa de la piscina, ea a existat de la inceput in scenariu si este perfect justificata de personaj – nu vreau sa va dau mai multe detalii pentru ca asta ar insemna sa devoalam prea mult din poveste.”

Filmul „Poker” va avea premiera in cinematografele romanesti in data de 9 aprilie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus