Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jonathan Rhys Meyers – din nou la dezalcoolizare

Jonathan Rhys Meyers – din nou la dezalcoolizare

Problemele lui Jonathan Rhys Meyers cu alcoolul au recidivat. Interpretul regelui Henric al VIII-lea din serialul istoric „Dinastia Tudorilor” s-a internat din nou la dezalcoolizare, la trei ani dupa ultima lui vizita la centrul de reabilitare Promises din California.

Dupa ce in 2007 a fost arestat pe aeroportul din Dublin, fiindca era beat si facea scandal, actorul parea sa se fi potolit. Dar recent a fost vazut cu o sticla de vodca in mana, aratand cam sifonat. In acelasi timp, a lipsit de la mai multe evenimente importante, motiv pentru care au aparut zvonuri cum ca ar fi din nou la dezalcoolizare.

Din fericire, Jonathan Rhys Meyers este inconjurat de oameni care tin la el. Un coleg de-al lui de platou a declarat ca este „unul dintre cei mai draguti tipi din lume” si ca este o placere sa lucreze cu el. Problemele actorului cu alcoolul se poate sa fi aparut din cauza copilariei lui agitate, precum si a mortii mamei lui, in 2007.

  • Jonathan Rhys Meyers are de cinci ani o relatie cu Reena Hammer, mostenitoarea liniei de cosmetice Ruby & Millie. Actorul a primit un Glob de Aur in 2006, pentru rolul din serialul „Elvis”, si este imaginea Hugo Boss si Energie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus