Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jonathan Rhys Meyers – pentru a patra oara la dezalcoolizare

Jonathan Rhys Meyers – pentru a patra oara la dezalcoolizare

Actorul de origine irlandeza Jonathan Rhys Meyers se va intoarce pentru a patra oara la dezalcoolizare, intr-o clinica din Londra. Decizia vine la putin timp dupa ce protagonistului din serialul „Dinastia Tudorilor” i-a fost interzis sa urce la bordul unui avion al companiei United Airlines, in New York, pentru ca se afla sub influenta alcoolului.

O sursa din anturajul actorului a declarat pentru revista americana People ca Meyers chiar isi doreste sa scape de dependenta de alcool si ca aceasta este o lupta continua pentru el. In ziarul Daily Mirror, o alta sursa declara ca Reena Hammer, mostenitoarea liniei de cosmetice Ruby & Millie si iubita actorului din 2004, i-a dat un ultimatum acestuia: il va parasi daca nu se lasa de bautura si nu urmeaza un tratament pentru a-si controla furia.

Jonathan Rhys Meyers a vorbit public despre dependenta lui cu alte ocazii, spunand ca atunci cand bea este „un fel de Bambi, agitat si deznadajduit, ca un adolescent de 16 ani”. Reprezentantii actorului au confirmat internarea lui, dar au refuzat sa dea detalii despre planurile acestuia.

Incidentul de pe aeroporul din New York nu este singurul de acest fel pentru starul din „Dinastia Tudorilor”. In noiembrie 2007, la sapte luni de la prima lui internare la dezalcoolizare, actorul a fost retinut de politie pe aeroportul din Dublin pe motiv ca era beat. In iunie 2009, el a fost din nou retinut, de data aceasta pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dupa ce a atacat in stare de ebrietate un angajat al serviciului de paza.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus