Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jude Law si Sienna Miller s-au despartit

Jude Law si Sienna Miller s-au despartit

Actorul britanic Jude Law s-a despartit de actrita Sienna Miller, la doar doua luni dupa ce s-au mutat impreuna. „A fost o decizie comuna, iar despartirea a fost amicala. Au ramas prieteni”, a declarat un prieten al cuplului. Potrivit aceleiasi surse, cei doi actori s-au despartit in urma cu cateva saptamani. „Pot sa confirm faptul ca Jude Law si Sienna Miller nu mai au o relatie”, a declarat si agentul de presa al actorului britanic.

Cele doua vedete au avut o relatie si prin 1995, dar si-au anulat logodna in 2006, dupa ce Law a avut o aventura cu bona copiilor lui. Totusi, Jude si Sienna s-au impacat in 2009 si si-au facut publica relatia in 2010. Potrivit presei britanice, cei doi au facut un nou pas in relatia lor si au cumparat o casa in Londra, unde s-au mutat impreuna in noiembrie 2010.

In 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum si cu film „Sherlock Holmes”, regizat de Guy Ritchie, dar a avut un soc cand a aflat ca este din nou tata, dupa o aventura de o noapte avuta cu Samantha Burke, model si actrita aspiranta din Florida.

  • Jude Law (38 de ani) a fost nominalizat la premiul Oscar in 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella „Talentatul domn Ripley”. Pentru acelasi rol a castigat si un premiu BAFTA, in 2000. In 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, „Cold Mountain”.
  • Sienna Miller (29 de ani) a cochetat cu industria modei, lucrand ca model si designer. A devenit cunoscuta in lumea filmului pentru rolurile din „Alfie” (2004), „Factory Girl” (2006) si „Triunghiul dragostei” (2008). In 2009, a jucat in filmul „G.I. Joe: Rise of Cobra”.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus