Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Justin Bieber se retrage din muzica

Justin Bieber se retrage din muzica

Justin Bieber a declarat într-un interviu acordat postului de radio Power 100 din Los Angeles că vrea să se retragă din muzică. ”Un nou album. Pai. De fapt mă retrag, omule. Mă retrag, da…Îmi iau nişte timp liber. Cred că probabil o să renunţ la muzică”.

Bieber era invitat în show-ul de radio pentru a discuta despre ultimul său album, ”Journals”, când a făcut aceste declaraţii surprinzătoare. Gazda show-ului de radio i-a declarat lui Justin că de  acum va difuza doar muzica lui, în semn de respect pentru decizia pe care cântăreţul a anunţat-o.

Ultimul album, ”Journals”, conţine 10 piese deja lansate şi altele 5 noi împreună cu videoclipurile. Albumul este disponibil pe iTunes încă de pe 16 decembrie şi conţine şi trailerul pentru documentarul lui Bieber, ”Belive”, care va fi lansat în cinematografe chiar în ziua de Crăciun.

Nu ştim dacă să îl luăm în serios pe tânărul artist care s-a ţinut cam mult de scandaluri în ultimul an, dar este o decizie inteligentă dacă vrea să îşi resusciteze cariera. ”Vreau să cresc ca artist aşa că ies puţin din lumina reflectoarelor, vreau ca muzica mea să se maturizeze” a adăugat Bieber.

Tu ce părere ai despre decizia lui Justin? Se va ţine acesta de cuvânt? Este într-adevăr o decizie matură din partea lui?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus