Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Justin Timberlake si Jessica Biel – noi zvonuri de despartire

Justin Timberlake si Jessica Biel – noi zvonuri de despartire


Dupa trei ani de relatie, in care zvonurile d
espre despartire au circulat continuu, Justin Timberlake si Jessica Biel s-au despartit. Cei doi s-au indepartat unul de celalalalt in ultimele luni si au decis sa rupa legatura definitiv, sustin cei de la Mirror.co.uk.

Sursele citate spun ca atat cantaretul, cat si actrita, credeau ca si-au gasit perechea, dar relatia nu mergea in nicio directie, asa ca au decis sa ramana prieteni. „A fost o decizie de comun acord pentru ca lucrurile nu mergeau in directia unei casnicii cu copii. In plus, sunt foarte ocupati amandoi. Stiau de mult timp ca relatia o sa se termine, fiind doar o problema de timp”, afirma sursa anonima a celor de la Mirror.

Si se pare ca ambele staruri sunt multumite cu decizia pe care au luat-o. In ultimele saptamani, Jessica Biel a fost vazuta in compania unui om de afaceri, in New York. De partea cealalta, Justin Timberlake s-a aflat pe platourile de filmare de la „Bad Teacher”, alaturi de fosta lui iubita, Cameron Diaz, iar pozele facute la fata locului arata ca s-au distrat copios. In plus, se pare ca Diaz a fost aceea care l-a ajutat pe fostul ei iubit sa obtina rolul, dorindu-si sa joace alaturi de el.

Cameron Diaz si Justin Timberlake s-au reintalnit la teledonul Hope for Haiti, in ianuarie 2010. Ei se despartisera in 2007, dupa aproape patru ani de relatie, aparent din cauza deciziei lui Justin de a o avea pe Scarlett Johansson ca partenera in videoclipul „What goes around come around”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus