Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Justin Timberlake si Jessica Biel s-au despartit

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au despartit

Cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au decis sa se desparta, stirea fiind confirmata de agentii de presa ai celor doi artisti.

Ei au luat recent hotararea de a nu mai forma un cuplu, iar „intre ei nu exista resentimente”. O sursa apropiata cuplului a declarat: „A fost o decizie comuna, amandoi au ajuns la concluzia ca a sosit timpul sa mearga mai departe”.

Jessica Biel isi va pastra resedinta din Los Angeles si va ramane in termeni amicali cu Justin Timberlake, cu care are o relatie din anul 2007.

Agentii de presa ai cuplului au confirmat despartirea lor: „In legatura cu speculatiile aparute in mass-media despre relatia dintre Jessica Biel si Justin Timberlake, confirmam faptul ca ei au decis de comun acord sa se desparta. Cei doi vor ramane prieteni si vor continua sa aiba unul pentru celalalt cele mai frumoase sentimente de dragoste si de respect”.

Justin Timberlake, in varsta de 30 de ani, si Jessica Biel, 29 de ani, au fost vazuti pentru ultima oara impreuna in public pe 27 februarie 2011, la petrecerea organizata la Los Angeles de revista Vanity Fair, dupa gala premiilor Oscar.

Justin Timberlake pare sa se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice. De-a lungul anilor, cantaretul american a avut relatii sentimentale cu alte staruri cunoscute din showbiz-ul american, precum Britney Spears si Alyssa Milano.

Jessica Biel a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune Al saptelea cer.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus