Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Justin Timberlake si Jessica Biel – zvonuri de despartire

Justin Timberlake si Jessica Biel – zvonuri de despartire

Viitorul cuplului Justin TimberlakeJessica Biel nu suna prea bine. Cel putin asa sustine o prietena de-a actritei, care a declarat pentru publicatia Chicago Sun-Times: „Lucrurile intre Justin si Jessica nu merg chiar atat de bine cum si-ar dori ei ca lumea sa creada”.

De asemenea, un apropiat de-al lui Justin Timberlake a declarat: „Simt intotdeauna cand Justin incepe sa devina iritat intr-o relatie. In timp ce apare des in public cu Jessica, abia vorbeste despre ea cand ea nu e prin preajma. Acelasi lucru s-a intamplat cu Cameron (n.r.- Diaz) si cu Britney” (n.r. – Spears, ambele foste iubite ale cantaretului).

Pe de alta parte, exista alti „apropiati” ai cuplului – desigur , tot anonimi – care spun: „Amandoi sunt buni actori, dar chiar nu cred ca sentimentele lor s-au schimbat”.

Stim ca sursele de genul „un prieten de-al lui X” sau „apropiatul lui Y” nu sunt demne de incredere. Totusi, nu de putine ori zvonurile de acest gen aparute in presa despre o vedeta sau alta s-au dovedit pana la urma a fi adevarate – vezi Madonna si Guy Ritchie sau Jennifer Aniston si John Mayer. Timpul va dezvalui adevarul.

  • Justin Timberlake si Jessica Biel sunt impreuna din ianuarie 2007. Justin a mai avut relatii cu Britney Spears si Cameron Diaz, iar Jessica Biel s-a intalnit timp de trei luni cu jucatorul de baseball Derek Jeter.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus