Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kaley Cuoco „logodna mea a inceput cu o cearta”

Kaley Cuoco „logodna mea a inceput cu o cearta”

Kaley Cuoco s-a logodit cu tenismenul Ryan Sweeting după doar 3 luni de realaţie. Deşi nimeni nu se aşepta la acest pas, cei doi sunt peste măsură de încântaţi de felul în care decuge relaţia lor. Actriţa a confirmat logodna cu Sweeting prin reprezentantul ei şi în aceeaşi zi a fost fotografiată purtând pe inelar un inel cu o piatră foarte mare.

Cererea în căsătorie a venit oarecum feresc deoarece Kaley consideră că ea şi Ryan sunt suflete pereche, doar că strategia lui de a-i pune acea întrebare a şi supărat-o pe actriţă. La începutul serii cu pricina, Sweeting a provocat o ceartă superficială ca să îndepărteze orice gand despre o seară romantică din mintea parteneri sale.

Binenţeles, Kalay s-a panicat ”Dumnezeule, nu este de bine” s-a gândit ea. ”M-a surprins apoi la finalul serii…când a scos inelul. A fost minunat” a adăugat simpatica actriţă. Strategia lui Sweeting ar fi putut avea un altfel de rezulatat dacă iubita sa nu ar fi avut un simţ al umorului bine dezvoltat. Să te cerţi cu iubita în seara în care ai de gând să o ceri în căsătorie? Se pare că actriţa a trecut testul şi acum formează un cuplu fericit, pe cale să se căsătorească.

Kaley Cuoco a mai fost într-o relaţie cu colegul de platou din serialul The Big Bang Theory, Johnny Galecky, a avut apoi o scurtă aventură cu ”Man of Steel” Henry Cavill, după care l-a cunoscut pe actualul iubit şi logodnic, Ryan Sweeting.

”Am simţit magia dintre noi încă din prima zi. Avem acelaşi cerc de prieteni şi cunoştinţe.Am crescut în acelaşi anturaj, doar că nu ne-am cunoscut. Stiu că sună nebunesc dar pentru noi funcţionează” a mărturisit Kaley despre relaţia ei cu Ryan.

Noi avem un sentiment pozitiv în ceea ce îi priveşte pe cei doi şi aşteptăm cu nărăbdare să îi vedem ca soţ şi soţie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus