Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kanye West nu si-a invitat socrul la petrecerea lui Kim

Kanye West nu si-a invitat socrul la petrecerea lui Kim

Kanye West l-a omis pe Bruce Jenner, tatal vitreg al lui Kim Kardashian de pe lista invitaţilor la petrecerea aniversara pe care rapperul a organizat-o în cele mai mici detalii pentru viitoarea sa sotie.

Surse apropiate familiei au declarat pentru TMZ că Bruce Jenner şi Kanye West nu sunt tocmai în cele mai bune relaţii, de fapt, cei doi nu au purtat o conversaţie reală niciodată. Se pare că Bruce, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, nu a fost foarte încântat de decizia starletei de a se implica într-o relaţie la o perioadă atât de scurtă de timp după divorţul de sportivul Kris Humphries.

Bruce Jenner nu a participat la petrecerea aniversară a lui Kim Kardashian, deşi toată familia a fost acolo. Acesta nu ştia nici măcar că rapper-ul are de gând să o ceară de soţie pe fiica sa vitregă, semn că nu i-a cerut aprobarea, aşa cum cere tradiţia.

După ce a acceptat cererea în căsătorie a lui Kanye, primul apel pe care starleta l-a făcut a fost către Bruce Jenner, pe care îl consideră tatăl ei.

Nu se ştie exact care au fost motivele lui Kanye West pentu a-l omite de pe lista invitaţilor chiar pe viitorul lui socru. Cele mai evidente motive ar fi lipsa unei relaţii între cei doi şi faptul că Bruce şi Kris Jenner, mama lui Kim, s-au separat de curând.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus