Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Hudson – insarcinata?

Kate Hudson – insarcinata?

Speculatiile din presa referitoare la Kate Hudson si Matt Bellamy se bat cap in cap. Ba se casatoresc, ba se despart, ba se pregatesc de nunta, ba de nastere…

In decembrie 2010, revista Star scria ca solistul trupei Muse simte ca relatia cu actrita din „Nine” evolueaza prea repede si are nevoie de o pauza – motiv pentru care Kate nu si-a insotit iubitul in turneu in Australia (desi in turneele anterioare, din Europa si SUA, cei doi au fost nedespartiti).

La nicio luna de la aparitia acestor zvonuri (si intercalandu-se cu eternele zvonuri de nunta), revista americana Us Weekly titreaza pe prima pagina: „Kate Hudson e insarcinata!”. Deci, nu se despart, din contra, asteapta un copil! „O sursa” – anonima, dar desigur apropiata de Kate, sau de Matt, sau de amandoi – a declarat pentru Us Weekly: „Nu au planuit sa faca un copil, dar sunt incantati. Kate e bucuroasa ca Ryder (n.r. – fiul ei din casnicia cu Chris Robinson) va avea un frate sau o sora”.

In asteptarea unor confirmari oficiale, fiecare e liber sa creada ce vrea: fie ca Matt si Kate se casatoresc, fie ca se despart, fie ca asteapta un copil.

  • Kate Hudson (31 ani) a fost casatorita sase ani cu Chris Robinson, solistul trupei Black Crowes, si au impreuna un fiu, in varsta de 7 ani. Actrita a mai avut relatii cu actorul Owen Wilson si cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez.
  • Matt Bellamy (32 ani) a fost logodit cu Gaia Poloni, un psiholog italian, de care s-a despartit in decembrie 2010, dupa aproape noua ani de relatie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus