Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Hudson s-ar putea muta cu Matt Bellamy, in Europa

Kate Hudson s-ar putea muta cu Matt Bellamy, in Europa

Dupa ce s-a scris ca Matt Bellamy se va muta din Europa la New York, pentru a locui impreuna cu iubita lui, Kate Hudson, acum presa britanica scrie ca proaspatul cuplu se gandeste sa se stabileasca in Europa, probabil in Londra.

O sursa a declarat pentru revista Look: „Kate s-a indragostit nu doar de Matt, ci si de ideea de a incepe o viata noua in Europa. Planul lor este sa se imparta intre apartamentul lui din Londra si casa lui din Lake Como”.

Kate Hudson si Matt Bellamy au devenit un cuplu in aprilie 2010, desi s-au cunoscut cu ani in urma, cand amandoi erau implicati in alte relatii. Cuplul a petrecut mult timp in Londra, iar Kate l-a insotit pe iubitul ei si prin restul Europei, la cateva concerte ale trupei lui, Muse. La sfarsitul lunii iunie, cei doi si-au recunoscut oficial relatia, la festivalul Glastonbury din Anglia.

De atunci, Matt a fost invitat sa o cunoasca pe Goldie Hawn, mama lui Kate, si a declarat in diferite interviuri ca totul merge bine intre el si actrita americana, care are un fiu din casnicia anterioara cu Chris Robinson, solistul trupei The Black Crowes.

Ultima ei relatie, cea cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez, s-a sfarsit in decembrie 2009, cam in aceeasi perioada in care Matt Bellamy se despartea de logodnica lui italiana, Gaia Poloni, cu care avea o relatie din 2001.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus