Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton a implinit 31 de ani

Kate Middleton a implinit 31 de ani

Astazi, 9 ianuarie, Ducesa de Cambridge Kate Middleton isi serbeaza ziua de nastere. Ea implineste frumoasa varsta de 31 de ani.

Cand spui petrecere regala te gandesti cu siguranta la multi invitati, la vedete, multe cadouri, la o sala imensa si luxoasa…

  • Citeste si: Dieta regala: Cum se mentine in forma ducesa Kate Middleton

Ei bine, poate ca de lux nu se va lipsi, insa Ducesa va avea parte, anul acesta, de o zi de nastere mai restransa, care sa nu o oboseasca. Insarcinata in patru luni, Ducesa de Cambridge Kate Middleton nu-si doreste o petrecere mare, ci mai degraba o intalnire mai restransa, deoarece are parte de o sarcina nu tocmai usoara.

Cel care confirma informatiile legate de petrecerea cu numar restrans de invitati este nimeni altul decat ofiterul de presa al Printului William. El mai spune ca evenimentul va avea loc in orasul Bucklebury, Berkshire, mai exact in casa parintilor lui Kate.

  • Citeste si: Ducesa Catherine si Printul William asteapta un copil

Nu mai este un zvon ca, sarcina Ducesei nu este deloc lipsita de probleme, aceasta confruntandu-se in ultimul timp cu episoade puternice de voma, fapt ce a determinat-o cu ceva timp in urma sa se spitalizeze, pret de cateva zile.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus