Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton are probleme cu parul

Kate Middleton are probleme cu parul

Kate Middleton are probleme mari cu podoaba capilara. Daca in timpul sarcinii ducesa a stralucit cu aparitiile sale, iar dupa nastere a fost apreciata pentru felul in care a reusit sa-si recupereze siuleta, se pare ca a venit si momentul decontului. Kate Middleton are probleme cu parul.

Ultima sa aparitie, la Ziua Eroilor, a dovedit ca perioada post natala nu iarta pe nimeni. Ducesa are parul imputinat evident, cu varfuri despicate, fara vlaga si incaruntit. Mai mult, la aceasta aparitie s-a dovedit mai mult decat neinspirata in felul in care s-a imbracat si s-a pieptanat.

Kate Middleton a purtat un pardesiu rosu, prea lung, peste o fusta neagra prea scurta. In plus si-a facut carare pe mijloc, iar parul lipsit de volum ii alungea si mai mult silueta filiforma. In mod cert ducesa s-a straduit sa slabeasca – desi oricum nu se ingrasase prea mult in timpul sarcinii, iar asta si-a pus amprenta pe fata si pe parul ei.

Ducesa a stat mai mult cu mana in par la acesata ultima iesire publica, aranjandu-l si indepartandu-l de pe fata, dupa ce a avut proasta inspirate de a-si face carare pe mijloc. Este stiut ca o coafura de acest gen alungeste si imbatraneste foarte mult.

In plus Kate Middleton nu si-a mai vopsit parul, iar firele albe (dupa cum se stie rebele si artagoase), au fluturat dizgratios in bataia vantului. Fotografii nu au ratat momentul, iar pozele vorbesc de la sine.

In ceea ce priveste fata ducesei, aceasta are ochii dusi in fundul capului, cearcane, iar ridurile de pe frunte sunt mai mult decat vizibile.

Tragand linie si adunand, concluziile noastre sunt urmatoarele.

Unu: toata lauda pentru faptul ca ducesa se comporta, cum era si firesc, ca oricare mama si isi creste singura copilul. Doar asa se explica cearcanele si fata obosita, dar si lipsa de timp pentru propria imagine.
Doi: sarcina si perioada post natala sunt eforturi evidente pentru organismul femeii. Caderea masiva a parului in perioada lunilor 3-5 dupa nastere este inevitabila si este efectul hormonilor. Partea buna este ca parul se regenereaza.
Trei: este foarte bine ca ducesa si-a recuperat silueta, dar faptul ca s-a grabit si slabit rapid o sa lase urme care nu se mai sterg pe fata ei.

In final ne intrebam, asa de dragul intrebarii, de ce nu se tunde. Scurtarea generoasa a parului, dupa nastere este cel mai bun remediu pentru regenerarea acestuia.

Mai multe fotografii poti vedea aici.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus