Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton cere sfaturi de la parinti

Kate Middleton cere sfaturi de la parinti

Kate Middleton  se pregateste sa aduca pe lume pe viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii. Ducesa de Cambridge a infirmat speculatiile referitoare la o nastere devansata la inceputul lui iulie si a decis sa lase natura sa decida cand vine bebelusul pe lume.

Oficial inca nu se stie sexul copilului, dar este o certitudine ca numele de "familie" o sa fie  print sau printesa de Cambridge.

Partea frumoasa din poveste este ca Ducesa a cerut sa fie sfatuita de mame si parinti cu privire la etapele nasterii si la primele ore impreuna cu bebelusul. Asa ca siteurile din Marea Britanie si nu numai, retelele de socializare si toti cei care au auzit cererea viitoarei mame de cap incoronat s-au grabit sa-i ofere parerile si povetele lor.

  • Afla tot ce stim noi despre Kate Middleton aici

Incepand din acest moment Ducele si Ducesa de Cambridge asteapta venirea pe lume a bebelusului in orice moment.

Dupa ce o sa nasca Ducesa de Cambridge va avea un cont creat special pe un site pentru mame, unde se va putea conecta si afla toate sfaturile mamelor cu experiente.

Sa mai spunem ca numele mic al copilului regal nu a fost ales, dar conform bursei de pariuri cele mai mari sanse le are James, daca e baiat, si Alexandra, daca e fata.

Si ca o ultima dovada de organizare britanica, desi este inca nenascut, bebeluslui a fost inclus in planurile de calatorie pentru anul 2015 al Casei Regale. Copilul o sa viziteze Australia a inceputul lui 2015 si Noua Zeelanda.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus