Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton ii face concurenta lui Marilyn Monroe

Kate Middleton ii face concurenta lui Marilyn Monroe

Kate Middleton ii face concurenta lui Marilyn Monroe, dar fara intentie. Vantul ii joaca deseori feste amuzante ducesei de Cambridge. Ultimul moment din seria Marilyn Monroe, pentru ca au fost mai multe ipostaze de acest gen, s-a consumat in timpul unei vizite la o scoala in cadrul unei campanii caritabile sustinuta de Kate Middleton.

Sotia printului William, care este inca in concediu de maternitate, a purtat o fusta semnata Orla Kiely si o jacheta asortata, creatie MaxMara, cu ocazia acestui eveniment caritabil. Ducesa nu a luat in sema vremea nefavorabila si vantul iute asa ca fusta plisata i-a jucat cateva feste.

Kate a fost intampinata de o fetita cu un buchet de flori, iar din cauza vantului fusta i s-a ridicat de mai multe ori, ducesa incercand cu un calm deplin sa-si acopere picioarele dezgolite.

Nu este primul incident de acest gen. O intamplare similara s-a consumat  cand ducesa era insarcinata, iar o alta, care a facut valva la vremea ei s-a consumat imediat dupa nunta, in vizita cuplului in Canada.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a participat la o actiune caritabila, a doua in aceasta saptamana, destinata strangerii de fonduri pentru un spital de copii.

Mai multe fotografii poti vedea aici.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus