Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton intra in concediu de maternitate

Kate Middleton intra in concediu de maternitate

Daca aveai vreo angoasa din cauza treburilor de la job si a perspectivei de a intra in concediu de maternitate, afla ca pana si printesele intra in concediu ca sa nasca in tihna. Kate Middleton intra in concediu de maternitate.

Dupa o ultima aparitie care o sa aiba loc in data de 13 iunie, ducesa de Cambridge va lua o pauza. Binemeritata spunem noi, in conditiile in care a fost foarte activă pana acum in misiunea ei de promovare a familiei regale britanice. Popularitatea de care se bucura Kate Middleton s-a rasfrand din plin asupra familiei regale britanice, iar perioada prenatala, nasterea si concediul de maternitate, desi o vor scoate din prim-planul vietii publice, vor continua sa aduca popularitate Coroanei Britanice.

Ultima sa aparitie publica, cand ea va fi "nasa" unui vas de croaziera, pune punct unei perioade in care Ducesa a cucerit inimile britanicilor. Dupa aceasta, cu voie de la Regina, Kate intra in vacanta, programul ei public fiind anulat pana la Anul Nou. "Lui Kate i-a facut mare placere job-ul sau si a dorit sa lucreze pana cat mai aproape de data nasterii", a declarat o sursa apropiata familiei regale, citata de Huffington Post. "Kate isi ia rolul regal foarte in serios si asteapta cu nerabdare sa-si reia indatoririle atunci cand concediul ei de maternitate se va incheia", a mai precizat sursa.

Ducesa de Cambridge ar putea naste in jurul datei de 13 iulie. "Unii dintre cei mai apropiati prieteni ai lui William si Kate care au participat recent la o petrecere la gratar au discutat despre faptul ca bebelusul lui Catherine se va naste pe 13 iulie. Toata lumea este extrem de entuziasmata", a mai declarat sursa citata. Ii dorim nastere usoara si stam cu ochii pe ea!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus