Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton naste saptamana viitoare

Kate Middleton naste saptamana viitoare

Daca pana acum si oficial, si neoficial s-a spus ca primul copil al cuplului Kate Middleton – William urmeaza sa vina pe lume undeva in jurul datei de 13 iulie, zvonuri si surse bine informate sustin ca evenimentul se va consuma mai devreme.

Primul argument care sustine ideea ca copilul regal vine pe lume mai devreme sunt chiar declaratiile prietenilor apropiati ai cuplului Kate si William care au sustinut cu insistenta ca ziua cea mare este 13 iulie. Chiar si ducele si ducesa de Cambridge au recunoascut public ca ziua este 13 iulie. Ideea este aceea ca in felul acesta interesul public a fost concentrat pe aceasta zi, iar inceputul lunii iulie e …. liber! 

Al doilea argument este acela ca perioada 11 – 14 iulie este una foarte aglomerata deja la Palatul Buckingfham, pentru ca se celebreaza cei 60 de ani de la incoronarea reginei Elisabeta. Asa ca numai nasterea lui Kate Middleton mai lipsea.

Interesul pentru ziua de 13 iulie face parte dintr-o strategie care a mai fost aplicata si de printesa Diana, care anuntase va naste pe 1 iulie, mintind intentionat pentru a mai micsora presiunea opiniei publice asupra sa. Printesa l-a adus pe lume pe William pe lume cu 10 zile mai devreme, in 21 iunie.

Una este alta aceasta pare sa fie si strategia lui Kate Middleton, in conditiile in care presiunea publica si cea oficiala pusa asupra ei este imensa.

Zvonurile si sursele bine informate sustin ca ducesa ar putea deveni mamica chiar saptamana viitoare, in 3 iulie, respectiv miercuri.

Misterul total ramane in ceea ce priveste sexul copilului si se pare ca nici unul din viitorii parinti nu cunosc daca mostenitorul coroanei regale o sa fie print sau printesa.

Dupa cum spuneam, urmarim cu maxima atentie evenimentele si dam de veste imediat ce aflam.

Aici poti vedea o colectie de fotografii considerate de closermag ca fiind cele mai frumoase momente din perioada sarcinii lui Kate Middleton.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus