Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton nu mai face alti copii

Kate Middleton nu mai face alti copii

Desi toata lumea asteapta cu nerabdare, ca ducesa de Cambridge sa ramana din nou insarcinata, fiind facute chiar si speculatii si pariuri pe aceasta tema, printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, a marturisit ca el si sotia sa au decis ca pentru moment sau nu aiba inca un copil.

Prezent la parada de Saint Patrick’s Day din Aldershot printul i-a spus sergentului-major Ray Collister, care l-a intrebat cand o sa vina pe lume urmatorul lor copil, ca acesta este un proiect de viitor si ca pentru moment un copil este suficient.

"Mi-a spus ca poate vor mai face un copil atunci cand vor avea mai mult timp liber", a povestit sergentul, citat de Mirror.

Ducele si ducesa de Cambridge au avut cu ocazia paradei de Saint Patrick’s Day prima lor aparitie publica impreuna din acest an.

Un alt militar l-a intrebat de printului William despre micul printul George. "Este foarte ocupat cu mersul de-a busilea si cu descoperirea gusturilor noi", a raspuns William.

Printul George, fiul lui William si al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii si are aproape opt luni.

In prezent toata familia se pregateste pentru o calatorie in australia si Noua Zeelanda care va avea loc in cursul lunii aprilie.

Citeste si ce cred englezoaicele despre abdomenul plat a lui Kate Middleton
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus