Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Middleton nu stie sexul bebeusului sau!

Kate Middleton nu stie sexul bebeusului sau!

Ducesa si printul William nu au dat publicitatii sexul copilului, pentru ca nu il stiu nici ei, si nici nu vor sa-l afle decat in momentul in care bebelusul vine pe lume. Asa au decis si, se pare ca pana acum s-au tinut de cuvant.

Copilul lui Kate Middleton o sa fie o surpriza pentru toata lumea, singurul care stie fiind medicul lui Kate, care are insa gura ferecata.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, va naste in spitalul St Mary’s din Londra, acelasi in care Lady Diana i-a adus pe lume pe cei doi fii ai sai.

Bebelusul regal o sa vina pe lume la jumatatea lunii iulie, va vedea lumina zilei in aripa privata Lindo a spitalului din Paddington, unde o nastere privata costa 5000 de lire.

Printul a solicitat o permisie de paternitate de doua saptamani de la Fortele Aeriene Regale, iar oficialii coroanei britanice au transmis ca durata concediului de maternitate al ducesei este o problema asupra careia va decide singura.

Bebelusul regal va fi adus pe lume de Marcus Setchell, fostul ginecolog al reginei, iar dupa nasterea copilului un anunt oficial va fi semnat de echipa medicala si va fi dus la Palatul Buckingham, sub escorta politiei.

Vestea va fi dusa apoi la portile centrale ale palatului, dupa care va exista anuntul oficial, asa cum a fost cazul si la nasterea printului William, in urma cu 31 de ani.

Ramanem pe receptie la randul nostru!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus