Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Moss isi va scrie biografia

Kate Moss isi va scrie biografia

Omul de afaceri Richard Branson a convins-o pe Kate Moss sa-si scrie biografia. Un rol important in decizia supermodelului de a dezvalui detalii intime din viata ei tumultuoasa l-a avut milionul de lire sterline pe care il va primi, dar si prietenia care o leaga de afaceristul britanic.

Cei doi se cunosc inca de cand Kate Moss avea 15 ani si a ajuns la firma de modelling a lui Branson. De atunci au fost prieteni apropiati, el fiind primul care i-a oferit un job cand Kate a fost fotografiata drogandu-se la o petrecere, in 2006.

Richard Branson nu a dezvaluit data publicarii cartii – de care este convins ca va deveni un bestseller – dar a declarat ca va fi „o lectura pe cinste”, cu detalii spumoase despre viata supermodelului si anecdote despre celebritatile cu care este prietena.

Kate Moss va aborda in autobiografie momente controversate din viata ei, cum ar fi problemele cu drogurile, despartirea de Pete Doherty – solistul trupei rock Babyshambles, si zvonurile din 2008 conform carora si-ar fi inselat iubitul actual, pe Jamie Hince, cu Eve Berlin, basistul trupei Living Things.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus