Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Moss se dezbraca pentru Playboy

Kate Moss se dezbraca pentru Playboy

Oficialii Playboy au confirmat faptului ca top-modelul britanic Kate Moss, considerat cel mai bun model al momentului, va poza goala pe coperta care marcheaza cea de-a 60-a aniversare a revistei. Pictorialul nud va marca si cea de-a 40-a aniversare a lui Kate Moss.

  • Profil de vedeta: Kate Moss

"Playboy este un brand global urias", a declarat Jimmy Jellinek, directorul editorial al revistei Playboy, pentru Los Angeles Times. "Este nevoie de o vedeta mondiala pentru a celebra acest lucru. Este vorba despre imaginea Burberry, despre cel mai mare supermodel din lume, pentru coperta Playboy. Ea este partenerul perfect pentru noi pentru a ne ajuta sa ne relansam in urmatorii 60 de ani. Totul a inceput cu Marilyn Monroe pe coperta Playboy in urma cu 60 de ani. Era o legenda a epocii sale. Iar acum, o avem pe Kate Moss!", a adaugat el.

  • Cel mai bine platite modele

Coperta cu modelul britanic va aparea in numarul ianuarie-februarie al revistei Playboy. De notat este ca Kate Moss a mai pozat nud intr-o campanie a brandului de produse pentru bronzat St. Tropez.
 
Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii ’90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret.

Kate Moss este in acelasi timp un fotomodel foarte apreciat si ocupa locul al patrulea in topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume in anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus