Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Moss si Jamie Hince nu s-au casatorit oficial

Kate Moss si Jamie Hince nu s-au casatorit oficial

La numai cateva zile dupa ce presa britanica anunta casatoria dintre Kate Moss si Jamie Hince, agentia de modeling care o reprezinta pe Kate a dezmintit stirea.

Se pare ca ceremonia din Sicilia, din august 2010, despre care The Daily Mirror sustinea ca a fost o nunta secreta, a fost de fapt doar o binecuvantare a relatiei, nu oficializarea ei. Cei doi „miri” nu au semnat acte de cununie, astfel incat ei nu sunt sot si sotie pe hartie.

Tot o astfel de uniune a avut si rockerul Mick Jagger cu modelul Jerry Hall. Solistul trupei The Rolling Stones si-a anulat casatoria de noua ani cu Jerry motivand ca nu au fost niciodata casatoriti oficial, ci numai prin intermediul unei ceremonii hindu. Presa britanica sustine Moss i-a urmat exemplul si de aceea a ales o nunta „fara acte”.

„Mick a glumit odata ca ceremoniile de binecuvantare sunt cele mai bune, pentru ca nu inseamna pierderea independentei financiare sau de alt fel”, a declarat o sursa pentru The Daily Mirror. „Kate i-a spus lui Jamie ca nunta lor va fi la fel de sacra si de traditionala ca oricare alta, de aceea au si schimbat inele. Doar ca nu au avut de completat hartii”.

Pe de alta parte, thesun.co.uk sustine ca totul a fost „o gluma”, Kate Moss si Jamie Hince punand la cale aceasta ceremonie pentru a o distra pe Lila Grace, fiica in varsta de opt ani a top modelului din relatia cu jurnalistul Jefferson Hack.

  • Kate Moss si Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, sunt impreuna din 2007, cand le-a facut cunostinta Sadie Frost, fosta sotie a actorului Jude Law.
  • Kate Moss este unul dintre cele mai bogate topmodele din lume, ea avand profituri de 9 milioane de dolari in ultimul an, fapt care a clasat-o pe locul al treilea in topul Forbes al celor mai bine platite topmodele.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus