Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit?

Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit?

Intr-o perioada in care vedetele nu stiu cum sa se casatoreasca mai in secret, n-ar surprinde pe nimeni daca si supermodelul Kate Moss si-a pus pirostriile departe de ochii lumii si ai fotografilor.

Zvonurile despre o posibila nunta intre Kate Moss si logodnicul ei, Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, au aparut din cauza unor inele pe care ambii le poarta pe inelare si care seamana foarte bine cu niste verighete.

Cei doi sunt impreuna din 2007 si se presupune ca rockerul a cerut-o pe Kate Moss de nevasta in ianuarie 2010, cand ea a implinit 36 de ani. In ultimele doua saptamani, cuplul s-a delectat cu o vacanta romantica in Italia, in timpul careia pe inelarul lui Kate a aparut un inel cu diamant si inca unul care seamana cu o verigheta.

Totusi, surse din anturajul celor doua vedete sustin ca nu a existat o nunta secreta: „Nu sunt casatoriti inca, dar cu siguranta sunt mai apropiati ca niciodata”, a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Daily Mail.

Kate Moss si Jamie Hince locuiesc in Londra, impreuna cu Lila Grace, fiica de sapte ani a lui Kate din relatia cu Jefferson Hark, editorul revistei Dazed & Confused.

  • Kate Moss (36 ani) este unul dintre cele mai cunoscute si mai bogate supermodele din lume. In topul Forbes 2010 al celor mai bine platite supermodele, Kate Moss ocupa locul al treilea, cu 9 milioane de dolari castigati intr-un an.
  • In anii ’90, Kate Moss a avut relatii cu actorul Johnny Depp si cu fotograful Mario Sorrenti.
  • Din 2005 pana in 2007, a avut o relatie tumultuoasa cu Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, care s-a incheiat cu el mutandu-si toate lucrurile din locuinta ei, iar ea schimbandu-si lacatele de la portile casei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus