Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit in secret

Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit in secret

Kate Moss si Jamie Hince sunt impreuna din 2007 si zvonuri despre casatoria lor au tot existat anul acesta. S-a scris ca s-au casatorit in secret in ianuarie 2010, dar publicatia britanica The Daily Mail a dezmintit informatia, citand surse din anturajul lui Kate si Jamie.

Acum, The Daily Mirror da ca sigura casatoria celor doi. Ceremonia a avut loc in Sicilia, pe 7 august 2010, si doar familiile si cei mai apropiati prieteni ai cuplului au luat parte la eveniment. Modelul britanic in varsta de 36 de ani a purtat o rochie alba semi-transparenta si a fost desculta. Jamie Hince a purtat un costum clasic, iar Lila Grace, fiica lui Kate din relatia cu jurnalistul Jefferson Hack, a avut grija de verighete. Dupa ceremonia religioasa, mirii si cei 40 de invitatii au dansat sub faimosii pini sicilieni, intreaga zi stand sub semnul romantismului.

„Kate a avut o viata amoroasa turbulenta, dar in adancul sufletului este o romantica”, a declarat o sursa pentru The Daily Mirror. „Planurile au fost tinute secrete, deoarece ea vroia ceva simplu si discret, o simpla celebrare a dragostei lor. Niciodata nu a tinut la traditie, dar Jamie i-a fost alaturi la bine si la rau, asa ca a simtit ca e momentul potrivit sa se casatoreasca”.

  • In anii ’90, Kate Moss a avut o relatie cu actorul american Johnny Depp, intre 2005-2007 a fost iubita lui Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, de care s-a despartit cu scandal, iar in 2007 a inceput relatia cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills.
  • In topul Forbes 2010 al celor mai bine platite supermodele, Kate Moss ocupa locul al treilea, cu 9 milioane de dolari castigati intr-un an.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus