Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Winslet, cascadoare insarcinata in ”Divergent”

Kate Winslet, cascadoare insarcinata in ”Divergent”

Deşi există varinta dublurilor, Kate Winslet a preferat să îşi facă singură cascadoriile în timpul filmărilor pentru ”Divergent”. Acesta este primul rol negativ al lui Kate Winslet, care o interpretează pe Jeanine, inamica Divergenţilor, rol care presupune şi câteva scene de luptă.

Este amuzant pentru că era însărcinată atunci când filmam dar a vrut să îşi filmeze toate căzăturile singură” mărturiseşte Veronica Roth, autoarea cărţii omonime. ”A filmat câteva. A fost foarte atentă dar într-un final Neil Burger (regizorul filmului) i-a spus că este prea nervos şi că nu mai poate să facă asta” a adăugat Veronica.

…este o scenă în care se luptă cu Shailene iar ea era cea care cădea mereu aşa că am oprit-o pentru că era însărcinată. Dar nu vroia să se oprească, vroia să ia parte la acţiune. Este o actriţă foarte implicată şi o mamă la fel de implicată. A vut să facă prea multe şi am fost nevoit să o opresc” a declarat Neil Burger despre Winslet.

Actriţa în vârstă de 38 de ani este mama a trei copii din trei relaţii diferite. În luna decembrie Kate a născut un băieţel, primul copil cu actualul soţ, Ned Rocknroll, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012. Actriţa mai este mama unei fete de 13 ani, Mia şi a unui băiat în vârstă de 10 ani, Joe.

Kate Winslet este o talentată actriţă britanică ce a jucat în filme remarcabile precum „Titanic” (1997) cu Leonardo DiCaprio, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004) cu Jim Carey, ”Finding Neverland” (2004) cu Johnny Depp şi „Revolutionary Road” (2008) din nou alături de Leonardo DiCaprio. Actriţa este foarte apreciată şi pentru naturaleţea sa dar şi pentru atitudinea de promovare a frumuseţii naturale, fără retuşuri.

Afla si ce actrite regreta ca au pozat goale si de ce
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus