Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kate Winslet si Sam Mendes s-au despartit

Kate Winslet si Sam Mendes s-au despartit

Inca un cuplu de vedete care parea solid si fericit s-a destramat. Actrita Kate Winslet divorteaza regizorul Sam Mendes, dupa o casnicie de sapte ani.

Intr-o declaratie a firmei de avocatura care se ocupa de despartirea celor doi, citata de site-ul UsMagazine.com, ei nu mai formeaza un cuplu inca de la inceputul acestui an.

Separarea s-a facut pe cale amiabila, prin acordul ambelor parti, iar cei doi soti au convenit sa imparta tutela copiilor.

Kate Winslet si Sam Mendes, ambii originari din Reading, Marea Britanie, s-au casatorit in 2003 si au impreuna un fiu, Joe, in varsta de sase ani. Actrita mai are o fiica de noua ani, Mia, din prima ei casnicie, cu regizorul Jim Threapleton.

In vara anului 2009, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, actrita britanica vorbea despre relatia cu sotul ei, spunand ca el este mereu alaturi de ea, si invers.

Sam Mendes a castigat premiul Oscar pentru Cel mai bun regizor, in 2000, cu filmul „American Beauty”. A lucrat impreuna cu Kate Winslet la filmul „Revolutionary Road”, rol pentru care actrita britanica a fost premiata cu un Glob de Aur. Aparitia ei pe covorul rosu de la premiile Oscar fara Sam Mendes a lasat loc de speculatii, care acum au devenit certitudine.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus