Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Katherine Heigl a adoptat o fetita cu nevoi speciale

Katherine Heigl a adoptat o fetita cu nevoi speciale

Katherine Heigl afirma inca din 2008 ca isi doreste sa fie mama. Actrita de 30 de ani, devenita celebra pentru interpretarea personajului Izzie din serialul „Anatomia lui Grey” („Grey’s Anatomy”), este casatorita din decembrie 2007 cu Josh Kelley, cantaret american.

In urma cu sase luni, cei doi au inaintat documentele necesare pentru a adopta o fetita din Coreea de Sud.

Naleigh are 10 luni si a fost numita dupa mama lui Katherine, Nancy, si sora actritei, Margaret Leigh, care si ea a fost adoptata din Coreea. Poze ale micutei Naleigh cu parintii ei au fost deja postate pe jasonheiglfoundation.org, site care apartine fundatiei lui Katherine si Josh de salvare a animalelor.

Cat despre faptul ca Naleigh este o fetita cu nevoi speciale, un apropiat al cuplului a declarat ca cei doi sunt incantati sa aiba un copil in viata lor, indiferent care sunt provocarile.

Desi procesul de adoptie ar fi putut dura ani intregi, a durat doar sase luni pana cand Katherine si Josh au putut s-o aduca pe Naleigh acasa. Fetita este nascuta cu o zi inainte de ziua de nastere a lui Katherine, ceea ce pentru actrita din „Anatomia lui Grey” este o dovada a faptului ca i-a fost predestinat sa devina mama ei.

  • Katherine Heigl si Josh Kelley s-au cunoscut in 2006, cand ea a filmat pentru videoclipul lui, „Only you”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus