Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Katy Perry – cea mai sexy vedeta

Katy Perry – cea mai sexy vedeta

Katy Perry a obtinut primul loc in topul anual Hot 100 al revistei pentru barbati Maxim, editia americana. Avantajul cantaretei in fata celorlalte frumuseti este, in opinia celor de la Maxim, o mai mare doza de sex-appeal si de talent: „Katy Perry este prietena cea mai buna pe care realizezi subit ca ai iubit-o toata viata, tipa super care te-a invatat sa fluieri si sa te dai cu skateboard-ul, dar care arata incredibil in costum de baie.” Recent, Katy Perry a fost inclusa si in topul celor mai frumosi oameni realizat de revista americana People.

In topul revistei Maxim, si-au gasit locul si cele doua actrite din serialul „Gossip Girl”, Blake Lively (locul 4) si Leighton Meester (17), dar si Megan Fox (locul 5) si Scarlett Johansson (14). Rihanna si Christina Aguilera sunt singurele reprezentante din muzica in primele 20 de pozitii, topul bucurandu-se de prezenta a numeroase modele, intre care Bar Refaeli si Marisa Miller.

In 2009, primele trei pozitii din topul Maxim US erau ocupate in ordine de: Olivia Wilde – actrita din serialul „Dr. House”, Megan Fox – vedeta din „Transformers”, si supermodelul Bar Refaeli. Katy Perry ocupa in 2009 abia locul 15. In topul Maxim US 2010, marile absente sunt Beyonce si Lady Gaga, care nu au reusit sa prinda un loc intre cele mai sexy 100 de femei ale momentului.

Iata primele 20 de vedete din topul Maxim Hot 100:

1. Katy Perry
2. Brooklyn Decker
3. Zoe Saldana
4. Blake Lively
5. Megan Fox
6. Rihanna
7. Elisabetta Canalis
8. Olivia Munn
9. Kim Kardashian
10. Marisa Miller

11. Eva Mendes
12. Audrina Patridge
13. Amber Heard
14. Scarlett Johansson
15. Amanda Bynes
16. Selita Ebanks
17. Leighton Meester
18. Christina Aguilera
19. Bar Refaeli
20. Olivia Wilde

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus