Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kelly Clarkson renunta la planurile grandioase de nunta

Kelly Clarkson renunta la planurile grandioase de nunta

După planurile iniţiale de nuntă, Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock au hotărât să renunţe la ele definitiv. Pe hârtie, totul suna de vis: nuntă de toamnă în grădina casei. Apoi, cei doi au realizat că din cauza programului încărcat şi a detaliitor care erau date publicităţii fără voia lor, nu dispun de timpul necesar pentru pregatirea nunţii asa cum şi-au propus în intimtatea de care aveau nevoie.

Am trimis invitaţiile tuturor şi apoi a început nebunia şi toate detaliile ajungeau în presă…Vieţile noastre sunt tot timpul în atenţia lumii. Totul este un spectacol, aşa că ne-am hotărât că am prefera să avem un moment intim, care să fie special” a mărturisit artista pentru revista People.

Această anulare a planurilor de nuntă nu reprezintă, totuşi, o anulare definitivă, ci doar o simplificare a lor. Kelly şi Brandon şi-au anunţat toţi invitaţii că a intervenit o schimbare de plan şi că la ceremonie vor participa doar mirii, cei doi copii ai lui Brandon şi preotul care va oficia ceremonia. Cu siguranţă că nimeni nu s-a putut supăra.

Casă de piatră le dorim şi noi lui Kelly Clarkson şi lui Brandon Blackstock, un cuplu cu adevărat simpatic!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus