Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kelly Osbourne ne arata cum isi sterge tatuajele (video)

Kelly Osbourne ne arata cum isi sterge tatuajele (video)

La cei 29 de ani, Kelly Osbourne a adunat 15 tatuaje, majoritatea stupide si fără vreo semnificaţie anume, aşa că s-a hotărât să şi le şteargă.

Kelly Osbourne vrea să ne dea o lecţie şi să ne arate cât de dureroasă este procedura de scoatere a tatuajelor, împărtăşindu-ne un scurt videoclip din timpul primei şedinţe. Judecând după zgomotele pe care le face aparatul şi comentariile de pe fundal este clar că nu este o procedură prea blândă.

Kelly a mărturisit că majoritatea tatuajelor nu au nicio semnificaţie şi că şi le-a făcut doar în semn de rebeliune faţă de părinţii săi în adolescenţă. ”Când eram tânără credeam că tatuajele sunt modalitatea potrivită de a-mi face rău pentru că ştiam că îi va supăra foarte tare pe mama şi pe tata. Mă simţeam îngrozitor şi am fost să îmi fac toate aceste tatuaje, nu ştiu de ce.”

Kelly Osbourne a reuşit să îşi schimbe 5total stilul de viaţă şi este o tânără împlinită: este logodită şi pe cale să se căsătorească, lucrează în televiziune şi a reuşit să îşi definească un stil personal foarte apreciat. Din adolescenta rebelă şi plină de frustrări, Kelly a devenit un adevărat model de urmat pentru tinere.

Faptul că a împărtăşit cu fanii câteva momente de la şedinţa de îndepărtare a tatuajelor vrea să ne spună ”după faptă şi răslată” sau cum a scris vedeta pe Instagram, ”I did the crime nou I am now doing the time. #NoPainNoGain”.

Kelly Osbourne este co-prezentator în cadrul show-ului tv ”Fashion Police” din 2010 iar în cadrul show-ului ”Dancing with the stars” a fost finalistă, ocupând alături de partenerul ei locul 3.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus