Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Khloé Kardashian: “Nu sunt din otel”

Khloé Kardashian: “Nu sunt din otel”

Norii care s-au adunat asupra micuţei sale familii în ultima vreme o pun la încercare pe tânăra Kardashian, care încearcă să treacă peste toate cu brio. Până la urmă, are destulă experinţă cu scandalurile în care familia ei a fost implicată de-a lungul timpului, pentru a face faţă oricărei situaţii.

”Oricât de mult mi-aş dori să fiu din oţel…nu sunt. Dar sunt destul de aproape de asta!” a scris Khloe într-o postare pe Twitter.

  • Petrecere extravaganta in clanul Kardashian

Cu toate astea, nici măcar o Kardashian nu poate fi pregătită să facă faţă situaţiei în care este înşelată de soţ, care pe deasupra are şi probleme cu alcoolul. (Afla aici noua drama din familia Kardashian). După acuzaţiile de infidelitate din ultima vreme care i-au înveninat sufletul soţiei, ultima surpriză pe care Lamar i-a făcut-o lui Khloé  a fost să fie arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Acesta a fost eliberat din custodia poliţiei după ce a plătit cauţiunea în valoare de 15 mii de dolari şi acum este acasă.

Khloé este hotorâtă ca în ciuda greutăţilor să fie alături de Lamar, având sprijinul întregii familii, inclusiv al lui Kim. Cu toţii consideră că divorţul ar fi ultima opţiune.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus