Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kim Kardashian a lansat o linie de hainute pentru copiii

Kim Kardashian a lansat o linie de hainute pentru copiii

Kim Kardashian nu pierde nicio oportunitate de business şi ne demonstrează încă o dată că prin venele clanului Kardashian curge sânge de antreprenor. Starleta s-a asociat cu mama sa pentru a lansa un brand de hăinuţe pentru copii… doar pentru că pot!

Kardashian Kids şi-a deschis ”porţile” fizic pe 14 martie dar şi virtual pe 15 martie. Hăinuţele se adresează exclusiv publicului feminin pentru copii de până la 24 de luni (2 ani). Sub deviza ”hăinuţe adorabile şi accesibile din materiale pufoase ca norii”, creaţiile sunt vândute cu preţuri între 14 şi 30 $.

Prima colecţie semnată de Kim şi Kris este vândută într-un lanţ celebru de produse pentru copiii. Femeile din clanul Kardashian au mai lansat de-a lungul timpului şi câteva colecţii de haine, cosmetice şi accesorii, toate încununate de succes.

O altă vedetă care şi-a creat o companie destinată bebeluşilor este Jessica Alba, deţinătoarea brandului în valoare de 50 milioane $, The Honest Living. Jessica a creat doar produse de calitate, cu design prietenos şi preţuri accesibile iar compania se bucură de un real succes.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus