Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kim Kardashian, intalnire platita cu alt barbat

Kim Kardashian, intalnire platita cu alt barbat

Kim Kardashian a fost plătită 500 de mii $ pentru a-l însoţi pe miliardarul Richard Luger la Balul anual de la Opera din Viena, conform Hello Magazine. Starleta a purtat o rochie extrem de sexy din colecţia primăvară-vară 2014 Ralph Rucci şi sandale Christian Dior, dar nu afost o companie tocmai bună, după cum a declarat partenerul său din acea seară.

Richard Luger, miliardarul în vârstă de 81 de ani, este renumit pentru obiceiul său de a-şi plăti partenere celebre pentru a-l însoţi la acest eveniment. În trecut, la braţul său au mai fost şi Paris Hilton, Dita von Teese şi Carmen Electra.

Kim Kardashian nu a fost o parteneră prea reuşită pentru că starleta l-a lăsat baltă pe Richard pentru a filma, alături de mama sa, scene pentru reality show-ul lor, ”Keeping Up With . Cele două au plecat în timpul balului la un restaurant. Nu ne aşteptam din partea lui Kim să se îndrăgostească de partenerul său, dar poate că ar fi meritat puţin mai mult respect.

Oare Kanye West ce părere are despre mica escapadă a logodnicei sale, contra cost, la Viena? Oare i-a cerut un schnitzel la pachet?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus