Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kim Kardashian si-a pus prietenii la incercare

Kim Kardashian si-a pus prietenii la incercare

Kim Kardashian si-a pus prietenii la incercare si multi au picat testul. Starleta le-a intins o capcana unor apropiati, asteptand sa vada care dintre ei o va trada.

Kim a trimis acestora fotografii diferite cu nou nascuti, sustinand ca este micuta North West. Cativa dintre cei care au primit fotografiile au incercat mai apoi sa le vanda. TMZ, cei care au publicat vestea, au primit de la doua persoane diferite oferte de vanzare, dar surse care au vazut-o pe micuta West sustin ca nu este ea in fotografiile primite de la cunoscutii si prietenii lui Kim Kardashian.

Se pare ca starleta a avut motive intemeiate sa ii puna prietenii la incercare, deoarece acestia au cazut in capcana ei.

Cel mai probabil Kim Kardashian are deja un aranjament financiar substantial pus la punct pentru fotografiile exclusive ale fiicei sale.

Alte zvonuri care circula in jurul cuplului Kardashian-West sustin ca rapperul a cerut-o in casatorie pe mama fiicei sale, la putin timp dupa nastere. Aceleasi surse afirma ca cei doi planuiesc o nunta la Paris, in septembrie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus