Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kim si Kanye refuza o oferta de 3 milioane $

Kim si Kanye refuza o oferta de 3 milioane $

In mod cert micuta North, fetita cuplului West-Kardashian, este unul dintre cei mai vanati copii, in conditiile in care o fotografie cu aceasta valoreaza milioane de dolari. Dovada oferta de 3 milioane $ primita de Kim si Kanye, dar refuzata de acestia.

Kim Kardashian le-a intins o capcana prietenilor sai, trimitandu-le fotografii false ale fiicei sale, pentru a le verifica loialitatea. Din pacate pentru acestia, TMZ a publicat fotografiile pe care au incercat sa le vanda.

Mai nou, conform unei publicatii internationale, cuplul a refuzat, printre altele, o oferta de 3 milioane $ pentru  a publica in exclusivitate primele fotografii ale fiicei lor.

Kanye i-a impus mamei copilului sau o limita de discretie, pe care aceasta o respecta. El a decis ca micuta sa nu apara in reality-show si nici in alte publicatii, motivand ca North ”nu este copilul Americii”.

  • Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au despartit

Surse apropiate cuplului au declarat ca rapper-ul este un tatic grijuliu, mereu in preajma fetelor, Kim fiind cea care il incurajeaza pe artist sa iasa in oras, sa se relaxeze.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus