Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kristen Bell l-a cerut in casatorie pe Dax Shepard pe Twitter

Kristen Bell l-a cerut in casatorie pe Dax Shepard pe Twitter

Kristen Bell este deja logodita din 2010 cu Dax, insa cei doi au hotarat sa nu se casatoreasca pana ce cuplurile de acelaşi sex pot sa o faca.

Cum prin decizia Tribunalului Suprem American problema s-a rezolvat, Kristen Bell l-a cerut in casatorie pe Dax Shepard pe Twitter, iar el a raspuns imediat “DA!”

Tribunalului Suprem American a respins legea din 1996, care definea casatoria ca fiind o relatie exclusiv intre  doua persoane de sex diferit, iar hotararea i-a bucurat nu numai membrii comunitatii LGBD ci si numeroase celebritati, printre care si Kristen Bell.

Desi logoditi cuplul si-a amanat casatoria si a anuntat asta, cu ceva vreme in urma, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNN.

Nu o sa organizam o petrecere la care sa invitam prietenii, intre care sunt si cei care nu au dreptul sa faca ce facem noi. Nu o sa ii chemam sa sarbatoreasca, pentru noi, un drept pe care ei nu il au”, a marturisit Dax.

Nu cred ca trebuie sa stai in calea dragostei si vreau sa sustin acest drept”, a mai adaugat Kristen.

Kristen Bell si Dax Shepard au un copil impreuna, a carui nastere au anuntat-o pe Twitter, in martie, acolo unde Kristen l-a cerut din nou in casatorie pe logodnicul sau.

Acum asteptam vesti noi despre nunta!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus