Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kristen Bell nu vrea sa slabeasca

Kristen Bell nu vrea sa slabeasca

La câteva luni bune după ce a născut, Kristen Bell refuză cu îndârjire să se conformeze cu trendul tinerelor mămici din showbiz, care fac o obsesie din a slăbi rapid. Actriţa şi-a oferit un an liniştit după naşterea primului ei copil, un băiat, pentru a se bucura de postura de mămică şi pentru a ignora mesajele răutăcioase din media şi alte sfaturi ”binevoitoare”.

Am un copil, aveţi idee cât de minunat este? Este o schimbare majoră în viaţa mea, de ce mi-aş irosi timpul să mă gândesc la mărimea pantalonilor?” a declarat Kristen într-un interviu pentru E! Online.
Mă concentrez  pe faptul că am adus pe lume un pui de om şi asta e grozav” a adăugat aceasta.

Declaraţiile actriţei, care este renumită pentru silueta sa zveltă, ne-a bucurat enorm pe noi, femeile normale, care avem la rândul nostru alte griji şi motivaţii după naştere, faţă de starletele obsedate de slăbit.

O altă vedetă care s-a bucurat de corpul său după ce a născut, deşi a luat în greutate foarte mult, este actriţa şi fosta Miss World în 1994, Aishwarya Rai. În ciuda criticilor numeroase, vedeta ne-a făcut plăcerea de a păşi pe covorul roşu mândră de silueta sa post-natală.

Kristen Bell are toată admiraţia noastră şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem în filmul Veronica Mars, producţie finanţată de fanii actriţei şi a serialului omonim.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus