Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Kristen Stewart nu ar poza niciodata pentru o campanie de make up

Kristen Stewart nu ar poza niciodata pentru o campanie de make up

Tanara actrita are un suflet boem si o atitudine ingrijoratoare pentru fanii ei. Aceasta continua sa faca declaratii destul de ciudate la adresa multor persoane din jurul ei.

Kristen sustine ca motivul pentru care a acceptat un contract cu Balenciaga nu au fost banii ci creativitatea brand-ului.

Intr-un interviu oferit unei reviste din Germania Kristen declara: “Balenciaga a fost intotdeauna brand-ul meu preferat. Cand am inceput sa iau contact cu lumea modei nici macar nu stiam ce haine port pe mine. Intotdeauna am iubit Balenciaga. Brand-ul este pur si simplu cool.”

Apoi actrita a continua sa vorbeasca despre make-up intr-un mod foarte agresiv:

“Nu as lucra niciodata cu o persoana care nu este creativa si nu este concentrata la maxim pe ceea ce face. Din nefericire sunt multe persoane in jurul meu care nu sunt deloc creative. De exemplu, nu as putea accepta niciodata sa fiu imaginea unui brand de make-up, chiar daca fotografiile finale cu mine ar arata bine. Va multumesc dar nu ma intereseaza deloc.”

Acestea fiind spuse, probabil actrita va semna doar contracte care o inspira si care o pun intr-o lumina buna. Ii dorim mult succes.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns