Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lady Gaga a pozat "imbracata" in carne cruda

Lady Gaga a pozat "imbracata" in carne cruda

Cantareata Lady Gaga a pozat „imbracata” in carne cruda, starnind astfel protestele asociatiei pentru protectia animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), informeaza contactmusic.com.

Fotografia a fost realizata de fotograful Terry Richardson pentru editia de septembrie 2010 a revistei Hommes Vogue Japan. Activistii pentru drepturile animalelor sunt furiosi pentru ca artista a pozat acoperita doar cu niste bucati de carne rosie cruda pe post de bikini si sutien.

Ingrid Newkirk, presedinta PETA, a declarat: „Slujba lui Lady Gaga este de a face lucruri bizare, iar acesta este cu siguranta un lucru bizar, pentru ca ar trebui sa eviti sa pui carne pe sau in corpul tau. Indiferent de cat de frumos este prezentata, carnea unui animal torturat este carnea unui animal torturat”.

Anul trecut, sefii PETA au rugat-o pe Lady Gaga sa pozeze nud pentru campania lor Rather Go Naked than Wear Fur (Mai degraba goala decat sa port blana), dupa ce cantareta declarase ca nu va mai purta niciodata piele de animal.

  • Lady Gaga este o cantareata americana in varsta de 24 de ani, castigatoare a doua premii Grammy si considerata a fi una dintre cele mai interesante artiste din noul val.
  • Lady Gaga a devenit celebra gratie unor hituri precum „Bad Romance”, „Alejandro” si „Poker Face” si este cunoscuta pentru aparitiile ei live iesite din comun, purtand costume socante sau dand foc pianului la care canta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus